Vlaanderen in bedrijf
Image default
Zakelijk

Hotel en restaurant bij vliegveld Eindhoven

Gaat u binnenkort op vakantie? U kijkt dan vast al weken uit naar de dag waarop uw vakantie begint. Wij hebben een tip wat uw vakantie nog beter maakt. Een goed begin! Dat betekent een ontspannen vertrek, zonder files en zonder stress. En dat kan makkelijker dan u denkt.

Goed voorbereid op reis

Zorg dat u genoeg tijd heeft om uw tas te controleren, zodat u zeker weet dat u alles bij u heeft. Uw tas inpakken heeft u zelf in de hand, maar drukte op de weg niet. Vliegt u vanaf Eindhoven Airport? Wees slim en boek van tevoren een nacht in een hotel bij vliegveld Eindhoven. Zo bevindt Van der Valk Hotel Eindhoven zich op slechts 12 minuten rijden en beschikt het over alle faciliteiten om uw vakantie goed van start te laten gaan. 

Luxe, comfort en entertainment onder één dak

Profiteer van alle gratis faciliteiten en geniet alvast van tevoren van het ontspannen vakantiegevoel. Proef uw geluk in Jack’sCasino terwijl u geniet van gratis hapjes, drankjes en live muziekoptredens. De toegang is gratis voor alle 18+ hotelgasten en het is direct gelegen aan Hotel Eindhoven. 

Culinair genieten

Wilt u de avond voor vertrek alvast genieten van een gastronomisch diner? Heeft u voor uw vlucht nog een meeting en wilt u dit combineren met een zakelijke lunch of diner? Kies dan voor een heerlijke maaltijd in restaurant Eindhoven Airport. In hetzelfde pand als Hotel Eindhoven zijn maar liefst 3 restaurants gevestigd, ieder met een eigen concept. De restaurants zijn geschikt voor zowel zakelijke als privé-gelegenheden. U kunt hier van 06.30 tot 00.00 uur terecht voor ontbijt, lunch en diner. Dit is ideaal voor als uw vlucht vroeg in de ochtend of juist laat in de avond vertrekt. Zo vertrekt u met genoeg energie voor de vlucht! 

Bent u benieuwd naar de overige faciliteiten? Bekijk deze op hoteleindhoven.nl of bel voor meer informatie: 040 211 60 33.

Voor meer info : bezoek de site