Vlaanderen in bedrijf
Image default
Zakelijk

Een leuk geschenk voor sportieve klanten

Iets waar vrijwel iedereen gebruik van maakt, is een bidon. Of je hem nu tijdens het sporten meeneemt, of naast je hebt staan op kantoor; iedereen kan er iets mee. Het is daarom ook leuk om een gepersonaliseerde bidon aan (potentiële) klanten cadeau te doen. Deze kun je vervolgens laten bedrukken met de door jou gewenste tekst of print, maar je kunt ook de kleuren uitkiezen. Hierdoor is jouw bedrijf direct herkenbaar wanneer men naar de bidon kijkt.

 

Origineel relatiegeschenk

Er zijn enorm veel opties als het gaat om een gepersonaliseerde bidon. Je kunt kiezen voor een wat simpeler en goedkoper model als je grote hoeveelheden wil laten maken. Echter zijn er ook ergonomische bidons verkrijgbaar, die ook helemaal te personaliseren zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook een proteïne beker laten personaliseren. Als jouw bedrijf in de sportbranche zit, is dit wellicht een leuk idee. Door middel van zo’n beker kan het eiwitpoeder goed door het water of de melk worden verdeeld en zullen er geen stukjes in zitten.

 

Leuke relatiegeschenken

Vind je een bidon interessant, maar ben je op zoek naar een relatiegeschenk dat net wat beter bij je doelgroep past? Je kunt allerlei soorten producten laten personaliseren. Denk aan notitieboekjes, paraplu’s, thermosflessen, mokken, caps; je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een relatiegeschenk van maken! Werp vooral een blik op de website om de verschillende opties te bekijken.