Vlaanderen in bedrijf
Image default
Zakelijk

VW Kever motor online bestellen

Is de motor van uw Volkswagen Kever versleten en moet deze vervangen worden? Dan wilt u hiervoor graag een betaalbare VW Kever motor van hoge kwaliteit vinden. Bij Paruzzi zijn we gespecialiseerd in het reviseren van motoren en kunnen we uw Kever motor op maat maken. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor motoren, maar ook voor alle andere onderdelen die u nodig heeft om uw klassieke Volkswagen te onderhouden en repareren. Paruzzi biedt een groot assortiment onderdelen voor verschillende VW modellen. Bij ons zult u altijd het benodigde onderdeel vinden.

Volkswagen specialist Paruzzi

Paruzzi is 27 jaar geleden opgericht vanuit onze passie voor klassieke Volkswagens. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip onder Volkswagenliefhebbers in Nederland en België. Onze onderdelen leveren wij wereldwijd vanuit onze magazijnen in Yerseke. Hier bevindt zich ook de Paruzzi showroom. Daarnaast beschikken wij over een website waar alle onderdelen terug te vinden zijn. U vindt bij ons onderdelen van meer dan 200 verschillende merken en heeft dus ruime keuze. Het juiste onderdeel vinden is eenvoudig en uw bestelling is zo geplaatst. Extra snel bestellen kan ook, door het onderdeelnummer in te voeren onder “snel bestellen”.

Werkplaatshandboek Kever

De Paruzzi website is er niet alleen voor het bestellen van onderdelen. U kunt hier ook terecht voor veel handige en interessante informatie. Zo bieden wij een werkplaatshandboek Kever, met technische informatie over het bevestigen of vervangen van bepaalde onderdelen. Dit kan goed van pas komen tijdens het sleutelen aan uw Kever. Ook voor andere technische handleidingen kunt u op onze website terecht. Daarnaast hebben we de Paruzzi catalogus, waarin u het gehele assortiment aan onderdelen terug kunt vinden met aanvullende informatie en foto’s bij elk onderdeel. Een leuk cadeau voor Kerst! Heeft u hulp nodig bij het sleutelen of het vinden van een specifiek onderdeel? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor meer info : bezoek de site