Vlaanderen in bedrijf
Image default
Mode en Kleding

Nieuwe kinderschoenen nodig? Neem hier is een kijkje

Er zijn veel verschillende kinderschoenen aanbieders tegenwoordig. Voor ouders van kinderen wordt het niet makkelijker gemaakt. Daarom willen wij een echte aanrader noemen. Shoesme maakt al jaren uitstekende kinderschoenen en zij hebben hun nieuwste collectie uitgebracht. Zitten hier weer de nieuwste trends tussen en zijn deze schoenen van dezelfde kwaliteit die we gewend zijn?

Waarom Shoesme kinderschoenen?

Shoesme kinderschoenen zijn al jaren de favoriet van vele kinderen. Bij elke keer dat ouders nieuwe schoenen gaan kopen is komen de kinderschoenen van Shoesme voorbij en dat is ook helemaal niet vreemd aangezien de schoenen bekend staan om hun hoge kwaliteit en de aandacht die ze geven aan de ontwikkeling van de kindervoet. Zo heeft Shoesme een online keuzehulp waar je als ouder precies kunt kijken welke schoen nou geschikt is voor jouw kind. Dankzij deze online keuzehulp weet je zeker dat de kinderschoenen van Shoesme in ieder geval in het begin de juiste maat hebben en ruimte over laten voor de voet om te groeien.

Daarnaast heeft Shoesme al tijden lang een assortiment vol met leuke ontwerpen en trendy kleuren combinaties. De schoenen zijn een echte favoriet onder de kinderen omdat ze ook gebruik maken van leuke ontwerpen met dieren en objecten die passen bij de kinderen van die leeftijd. Zo zijn populaire jongensschoenen bijvoorbeeld met een alligator print en heeft de meest populaire meisjesschoen een unieke eenhoorn print. Daarnaast heeft Shoesme ook hun eigen merk, Go Banana’s, dat ook van dit soort prachtige schoenen maakt en daarnaast ook een aantal accessoires heeft die perfect zijn voor kinderen, zoals rugzakken en sokken. Allemaal met de vertrouwde kwaliteit van de Shoesme kinderschoenen.

Kinderen

Wat is er nieuw in de collectie?

De nieuwe collectie staat in het teken van vrolijke kleuren. De ontwerpen zijn zeer kleurrijk en hebben weer nieuwe figuurtjes en patroontjes die geweldig staan op de kindervoet. Per levensfase van jouw kind zijn er meerdere fantastisch mooie schoentjes die niet alleen de kindervoet ondersteunen maar ook ruimte bieden om te groeien. Voor babyschoenen zijn de zolen heel zacht en makkelijk te bewegen wat ze ideaal maken voor kleine kinderen die leren lopen of net bezig zijn met lopen en de schoenen voor de wat oudere kinderen zijn wat robuuster en beter bestand tegen een stootje wat ze weer ideaal maken voor het spelen en buiten zijn. De nieuwe ontwerpen zijn weer een frisse wind in het assortiment en geven de ouders en kinderen weer wat nieuws te kiezen. De kinderen kunnen weer kijken waar zij in gaan spelen en groeien en de ouders kunnen tevreden zijn dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hun kinderen.