Vlaanderen in bedrijf
Image default
Mode en Kleding

Heb je een luiertas nodig?

Voorbij zijn de dagen dat je je huis verliet met alleen je sleutels en je telefoon. Een luiertas is een must-have om luiers en doekjes in te vervoeren, natuurlijk, maar ook flesjes, snacks, speelgoed, boeken, dekens en alle andere dingen die je nodig hebt om met je gezin op pad te gaan.

Heb je een luiertas nodig?
Echt waar: kinderen zijn onvoorspelbaar. Net als je denkt dat je kind vol zit, wil het minuten later een snack. Het is praktisch gegarandeerd dat je baby, die ’s morgens altijd poept, ’s middags een grote plas heeft als je ergens bent waar het niet uitkomt (denk: in het vliegtuig, tijdens een wandeling, tijdens het winkelen, in dat leuke restaurant). Als je de belangrijkste benodigdheden bij de hand hebt, kun je elk scenario aan zonder dat je je spullen moet pakken en naar huis moet gaan.

Als je de luiertas wilt overslaan, kun je ook een gewone rugzak of zelfs een draagtas gebruiken om alles mee te nemen wat je nodig hebt. (Je kunt zelfs een luiertasje – een compact verschoningskussen waar je een paar luiers en andere benodigdheden in kunt doen – in je gewone tas stoppen). Maar veel ouders kiezen voor een luiertas omdat die speciaal ontworpen is voor het organiseren van baby- en kinderspullen en vaak extra vakken heeft, geïsoleerde vakken voor flesjes en andere handige extraatjes.

Zoek je een mooie stijlvolle luiertas die niet alleen handig is, maar die ook nog eens bij je outfit past? Kijk dan snel in het uitgebreide assortiment van The Little Green Bag.