Vlaanderen in bedrijf
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor deze groothandel in laminaat als u een nieuwe vloer nodig heeft

Als u bezig bent met een nieuwbouw of plannen heeft voor renovaties, heeft u misschien wel de hulp nodig van deze groothandel in laminaat. BEL-BOS Trading uit Aartselaar, nabij Antwerpen, is de perfecte partner als u een nieuwe vloer wilt kopen. Heeft u interesse in een klassieke laminaatvloer? Of wilt u liever een vinylvloer? Verkiest u de warmte van tapijt? Bij deze firma vindt u alles. De professionele medewerkers bespreken met veel plezier al uw wensen zodat u zeker geen foute beslissing neemt. Als u zeker weet welke vloer u wilt, kunt u deze steeds bestellen via de webshop. Het bedrijf regelt het transport en zorgt daarbij voor een snelle levering. Welke vloer u ook kiest, bij BEL-BOS Trading kunt u rekenen op kwaliteit. Daarnaast heeft u steeds een ruime keuze uit diverse mooie designs. Welke stijl u woning ook heeft. Als u de collectie van deze groothandel in laminaat doorzoekt, vindt u vast en zeker een vloer die perfect bij uw woning past.

Uw partner voor een nieuwe vloer

BEL-BOS Trading is de ideale partner als u op zoek bent naar een nieuwe vloer. Niet alleen kunt u vertrouwen op het persoonlijk advies van de professionele medewerkers, maar dankzij het ruime aanbod vindt u gegarandeerd de vloer die bij u past. Alle soorten vloeren die u bij de firma kunt kopen hebben elk hun eigen voordelen. Zo zorgt een tapijtvloer voor extra warmte in uw woning en een laminaatvloer voor een natuurlijke uitstraling. Kiest u toch liever voor vinyl? Dan kiest u voor een onderhoudsvriendelijke vloer die tegelijk in diverse designs beschikbaar is.

Vraag meer informatie over uw bestelling

BEL-BOS Trading is de groothandel voor laminaat, vinyl en tapijt. Weet u zeker welke vloer u wilt kopen? Bestel de vloer dan meteen via de webshop. Praat u liever eerst nog eens met een medewerker? Breng dan een bezoekje aan de showroom in Aartselaar, nabij Antwerpen. Uiteraard kunt u ook gewoon contact opnemen met het bedrijf als u nog vragen heeft over uw bestelling. Alle gegevens zijn terug te vinden op de website van de firma.