Vlaanderen in bedrijf
Image default
Particuliere dienstverlening

Je ogen laten controleren door een ervaren opticien in Antwerpen

Zoek je een opticien in Antwerpen omdat je je ogen wilt laten controleren omdat je moeite hebt met scherp zien? Als het lezen wat lastiger wordt, dan kan het zijn dat je toe bent aan een bril. Je kunt dan zonder verwijsbriefje van een dokter een bezoek brengen aan een opticien om je ogen te laten controleren. Vooral als je wat ouder wordt, kunnen je oogspieren wat aan flexibiliteit verliezen waardoor je een leesbril nodig kunt hebben. De opticien kan dan meten welke sterkte de bril moet hebben zodat je alles weer perfect kunt lezen. Zie je dus niet meer zo scherp? Ga dan bijvoorbeeld Eyeland. Je kunt deze opticien in Antwerpen vinden.

 

Ga je naar een opticienof een optometrist?

Veel mensen weten niet wat nu precies het verschil is tussen een opticien en een optometrist. Het verschil is dat een optometrist net iets meer bekwaamheden heeft dan een opticien. Een opticien kijkt alleen naar de afwijking van je ogen en kan een oogmeting voor je doen. De optometrist kijkt daarentegen ook naar de gezondheid van je ogen en mag ook een diagnose stellen. Wil je dus alleen weten of je een leesbril nodig hebt? Dan ga je naar een opticien. Heb je bijvoorbeeld last van vermoeide of droge ogen? Dan kun je beter een afspraak maken bij een optometrist. Bij deze gespecialiseerde opticien in Antwerpen kun je zowel bij een optometrist als bij een opticien terecht. Tevens kun je bij Eyeland meteen een leuk brilmontuur uitkiezen.

 

Maak een afspraak bij een deskundigeopticien als je wil weten of je een bril nodig hebt

Denk je dat je een bril nodig hebt en wil je je ogen laten opmeten? Dan kun je dus langsgaan bij een opticien. Een goede optometrist of opticien in Antwerpen vind je bij Eyeland. Deze ervaren opticien kan je helpen om de juiste bril te vinden.

https://www.eyeland.be/nl