Vlaanderen in bedrijf
Image default
Energie

Zelf energie opwekken met een kleine windmolen van EAZ

Het gaat al jaren niet zo goed met het klimaat. De laatste honderd jaar heeft de aarde heel zwaar te lijden gehad onder de industriële revolutie en de ontwikkelingen van de mens. De fabrieken die zijn ontstaan door de jaren heen, de toename van de wereldbevolking en de uitstoot. De energiekosten stijgen en stijgen ieder jaar weer enorm. We zullen met zijn allen de schouders eronder moeten zetten om het tij te keren, dus zoeken we massaal naar een oplossing om bewuster met de energie om te gaan. 

 

Zelfvoorzienend qua energie

Met een kleine windmolen van EAZ ben je nu op eenvoudige wijze in staat om zelf energie op te wekken op jouw boerderij. Het is een flinke investering maar deze betaald zich 100% wel weer terug aan jou. De windmolen van EAZ is dé perfecte oplossing om zelf aan een beter klimaat te kunnen werken en ook nog geld besparend.

Maar om dat te bereiken zul je dus wel eerst moeten investeren in de stroomvoorziening op jouw boerderij. Daar valt helaas niks aan te veranderen. Maar je zult er zeer zeker geen spijt van krijgen.

 

De professionals van EAZ

Het team van EAZ is een bevlogen, gepassioneerd team die zich als doel hebben gesteld om minimaal 10.000 boerderijen te ondersteunen bij het zelfvoorzienend worden qua stroom. Dit is ook belangrijk want onze ecologische voetafdruk moet echt minder worden. De kleine windmolen van EAZ is met de hand gemaakt en de grootst mogelijke precisie geproduceerd.

De kwaliteit is zeer hoogstaand en gegarandeerd. Het team van EAZ vindt het namelijk heel belangrijk dat het werkt en dat jij als klant tevreden bent met de windmolen. Zij verzorgen dan ook het hele proces. Van aanmelding tot plaatsing van de windmolen. Alles wordt voor jou geregeld. Ook de service en het onderhoud neemt EAZ voor haar rekening. En je bent verzekerd van een goede kwaliteit.

 

Een verantwoorde keuze

Kiezen voor een kleine windmolen van EAZ is een maatschappelijk verantwoorde keuze die op de langere termijn voor jou ook gunstiger is. Want je bent zelfvoorzienend qua energie en dat bespaard natuurlijk enorm veel geld. Een investering in een windmolen van EAZ is daarom een verantwoorde investering.

Je draagt dus bij aan een betere en schonere wereld maar het levert jou financieel ook gewin op. Twee vliegen in één klap dus. Beter kun en wil je het niet krijgen. Dus een kleine windmolen van EAZ is een perfecte oplossing.

https://www.eazwind.nl/