Vlaanderen in bedrijf
Image default
Banen en opleidingen

Klaar voor de volgende stap in uw carrière?

Klaar voor de volgende stap in uw carrière?

Bent u enthousiast en werkt u hard om de volgende stap in uw carrière te maken? Kijk vooruit en denk aan wat u graag zou willen. Een volgende stap in uw carrière draait niet alleen om succes en een hogere functietitel. Er zijn veel zaken die komen kijken bij geluk in uw (werk)leven. Ontdek wat de beste stappen zijn voor u om verder te geraken in uw carrière!

Met een career coach komen vaak veel meer zaken aan bod dan alleen werk. Het draait om de totale mens ervaring. Wie bent u? Wat is belangrijk in uw leven en waar wilt u dat mensen u aan herinneren? 

Zoek een professional om u te begeleiden

Kies voor carrière coaching en u zult versteld staan over het effect. Next Step & More, is een van de beste coachingsbureau’s in Brussel. Met de coaching van Next Step & More haalt u het beste uit uzelf. Het coachingstracject werkt op basis van vaste principes die steeds op basis van de wensen worden aangepast. Uiteraard is het belangrijk dat u uzelf open wilt stellen en meer wil leren. 

Next Step & More werkt onder andere op basis van interviews, waarbij er vragen worden gesteld, om erachter te komen wie u precies bent en waar u voor staat. Tevens worden er vragen gesteld om erachter te komen wat uw drijfveren zijn in het leven. Wat zorgt voor uw geluk? Welke mensen in het bedrijfsleven spreken u aan? Is geld een belangrijk drijfveer voor u? Wilt u graag mensen om u heen helpen? Welke businesses spreken u aan? Allemaal vragen, waarvan de antwoorden leiden tot een totaalbeeld van uzelf. Op basis van dit totaalbeeld, kan een carrière coach u gericht adviseren.

Diversiteit aan methodes

Naast het houden van interviews zijn er meerdere methodes die ingezet worden om uzelf beter te leren kennen. Denk hierbij aan het maken van uw DISC gedragsprofiel. Hierbij wordt gekeken welke gedragsstijl er bij u het meest dominant is. Uit dit profiel komen zeer interessante inzichten. Zo leert u op welke manier mensen het beste met u kunnen communiceren, wat uw voorkeur is voor de stijl van leidinggeven en hoe u overkomt op anderen. Ook kan eruit komen dat u een zorgvuldig en nauwkeurig karakter heeft. Wat er ook uit het DISC gedragsprofiel komt, het gaat u inzichten geven voor de rest van uw leven. Door de uitkomsten te bespreken met een ervaren en erkend coach levert het DISC profiel profijt op voor de lange termijn. Alles begint bij het nemen van de juiste stappen in het leven. Bent u al klaar voor de volgende stap in uw carrière? 

https://nextstepandmore.be