Vlaanderen in bedrijf
Image default
Banen en opleidingen

Loodgieter

Loodgieter

Functie

Voor een winkelbedrijf in landstreek veurne zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je wordt ingeschakeld voor de plaatsing van sanitair en meldkamer verwarming. Het betreft bovenal werk bij particulieren en in bestaande appartementsgebouwen, nieuwbouw en ruwbouw zijn minder van doen. Merendeel van het werk zijn chauffagetechnieken, sanitair is eerder beperkt. Je wordt tewerkgesteld in landstreek de panne, adinkerke, veurne, koksijde.

Aanbod

Wij bieden een voltijdse functie in een prettig familiebedrijf. Verloning volgens pc 124 en kans op een vast arbeidsovereenkomst na een positieve interimperiode. Opstart van zodra vacant en geen bouwverlof gepland.

Jouw profiel

Voor deze functie ontwaren wij een kandidaat die vorming of ervaring heeft in het sanitair. Je hebt een zeer goede weten van het nederlands en/of het frans. Je kan zowel particulier als in team werken. Je kan net en ordelijk werken en bent collegiaal ingesteld. Laatstejaarsstudenten komen ook in aanmerking om voorafgaand als jobstudent het werk uit te voeren.

Een diagnose van defecten of storingen aan een installatie ( gas- of gaatje, … ), een oude installatie demonteren en ophalen ( verwarming, sanitair, … ), ingebouwde of zichtbare leidingen ( staal, consument, pvc, polyethyleen, … ) plaatsen en bijsluiten op de sanitaire installatie, sanitaire elementen plaatsen, een oude installatie demonteren en ophalen, de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen, sanitaire en verwarmingselementen plaatsen, defecte onderdelen vervangen of repareren, inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en bijsluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen ( staal, consument, pvc, polyethyleen,. . . )

Deeltijds beroepssecundair onderwijs : gisten stroom – elektronica, bso 2de graad : studiegebied koeling en hitte, secundair volwassenenonderwijs : studiegebied koeling en hitte, leertijd : deel stroom

https://www.nieuwejobs.com/job/q/vacature.html