Vlaanderen in bedrijf
Image default
Aanbiedingen

Geef een extra dimensie aan je lessen met de werkbladen voor taal

Losse werkbladen voor taal, het kan handig van pas komen. In elke klas heb je namelijk kinderen die alle leerstof vlot snappen en kinderen die wat tijd nodig hebben om de lesinhoud te verwerken. Daarom is het handig om een persoonlijk leertraject uit te werken, zodat elk kind op zijn of haar tempo kan ontwikkelen. Zo’n persoonlijk traject uitwerken is mogelijk door de losse werkbladen voor taal, rekenen, et cetera van de educatieve uitgeverij Kinheim met een bezoekadres in Nieuwendijk.

Losse werkbladen voor taal als extra tool bij je lessen

Om de kinderen die de leerstof snel onder de knie hebben extra uit te dagen, kan je gebruikmaken van de losse werkbladen voor onder andere taal en rekenen. Educatieve uitgeverij Kinheim uit Nieuwendijk wil met die werkbladen onderwijsgevenden de mogelijkheid geven om hun lessen uit te breiden. Dat lesmateriaal koop je dus aan, naast de basisleer- en opdrachtboeken waarvan je gebruik maakt tijdens je lessen. Een extra voordeel is dat je deze werkbladen na de bestelling ervan meteen kan afdrukken en kan uitdelen in je klas. Als je op zoek bent naar volledige leer- en werkboeken, dan kan je ook bij Kinheim terecht.

Start vandaag nog met dit aanvullende leertraject

Het is heel eenvoudig om aan dit aanvullende leermateriaal te geraken. Je hoeft enkel een account aan te maken op de website van Kinheim en de gewenste werkbladen voor taal, rekenen, enzovoort bestellen. Meteen na je bestelling kan je de werkbladen raadplegen via je eerder aangemaakte account. Als je vragen hebt over de werkbladen vooraleer je een bestelling wil plaatsen, dan kan je altijd contact opnemen met de medewerkers van de uitgeverij. Je vindt de contactgegevens en een contactformulier op de website van Kinheim. Het bezoekadres in Nieuwendijk is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

https://www.kinheim.com/