Vlaanderen in bedrijf
Image default
Aanbiedingen

Deze orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat helpt u om het beste voor uw voeten te doen

We vergeten vaak dat we voeten hebben. Echter deze lichaamsdelen, die het verst verwijderd zijn van onze hersenen, gezicht en handen, maken vaak overuren. Als onze voeten zich niet goed voelen gaan we anders bewegen en dat heeft wederom een negatieve invloed op de rest van het lichaam. Daarom is het belangrijk om hulp te zoeken als u last heeft van pijn aan uw voeten. Dat kan bijvoorbeeld bij de orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat net ten noorden van Antwerpen.

Professioneel advies op maat

Elke voet is anders. Als u goed kijkt, dan kunt u altijd verschillen ontdekken tussen uw linker- en rechtervoet. Ook tussen verschillende mensen zijn er enorme verschillen in de manier waarop de voeten gevormd zijn en hoe ze zich positioneren om het lichaam te dragen. In de orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat wordt u ontvangen door de professionals van Orthopedie Van Der Steen. Zij zullen uw voeten analyseren en een persoonlijk advies geven over uw benodigdheden.

Stijlvolle orthopedische schoenen

Vroeger waren orthopedische schoenen vaak niet heel stijlvol, maar tegenwoordig kunt u speciaal aangepaste schoenen kopen van bekende merken en in allerlei stijlvolle uitvoeringen. Dat kan ook bij deze gespecialiseerde schoenenwinkel. Het soort aanpassingen dat u nodig heeft verschilt per probleem. Mensen met platvoeten kunnen vaak geholpen worden met een steunzool die in veel verschillende schoenen geplaatst kan worden. Mensen met hallux valgus hebben schoenen nodig die genoeg ruimte geven voor de grote teen en de knobbel aan de binnenkant van de voet.

Niet alle problemen passen in een categorie

Een ander veel voorkomend probleem is hielspoor – een pijnlijke ontsteking onder de voet aan de voorkant van de hiel wordt geholpen met een stevige zool die tegelijk helpt bij het afrollen van de voet. Er zijn echter ook allerlei individuele voetproblemen. Bij de orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat kan voor iedereen uit regio Antwerpen een oplossing worden gevonden die de pijn verzacht en het probleem verbetert. Heeft u last van uw voeten? Bekijk dan hun producten online of spring eens binnen voor advies op maat.