Vlaanderen in bedrijf
Image default
Particuliere dienstverlening

Investeren in vastgoed van dé Europese marktleider

Bent u al een tijdje op zoek naar een manier om veilig uw geld te beleggen? Heeft u dan al eens gedacht aan investeren in vastgoed? In tegenstelling tot uw geld op uw rekening te laten staan, levert deze manier van investeren wél geld op! Wilt u beleggen in vastgoed bij een échte specialist? Dan is Center Parcs Vastgoed uw partner. Dit bedrijf is een onderdeel van Groupe Pierre & Vacances – Center Parcs en heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de vastgoedsector. Ze hebben jaarlijks 8 miljoen gasten over 46.000 accommodaties en mogen zich met trots marktleider binnen Europa noemen. Wilt u dus graag investeren in vastgoed van deze Europese reus? Lees dan zeker verder en ontdek hoe hun service werkt.

Investeren was nog nooit gemakkelijk

Hoe verloopt het beleggen in vastgoed bij dit bedrijf? Het is simpel: u koopt een vakantiehuisje en verhuurt het meteen weer aan Center Parcs Vastgoed. Zij verhuren het op hun beurt weer aan vakantiegangers. Als eigenaar van het huisje geniet u van de inkomsten uit de verhuur. Zelfs wanneer er geen bezetting is ontvangt u nog steeds inkomsten. Via deze manier van investeren hoeft u zelf niets te doen. U hoeft zelf niet naar huurders te zoeken en ook het onderhoud van uw accommodatie hoeft u niet te regelen. Center Parcs Vastgoed werkt samen met gerenommeerde partijen op financieel en fiscaal gebied. Dat wil zeggen dat u van efficiëntie en kwaliteit geniet indien u ervoor kiest om te beleggen in hun vastgoed. Wilt u zelf ook af en toe in uw vakantiehuisje zitten? Of hoeft dat voor u niet? U kunt het allemaal bespreken wanneer u uw belegging bespreekt!

Ontdek welke accommodaties beschikbaar zijn

Wilt u graag investeren in vastgoed in Nederland of België of op een andere locatie van Center Parcs Vastgoed? Bekijk welke accommodaties ze momenteel te koop hebben staan of contacteer hen voor hulp en advies. Zij bespreken met plezier alle mogelijkheden met u zodat u de juiste keuze kunt maken. Dat is namelijk enorm belangrijk bij het maken van een grote investering.