Vlaanderen in bedrijf
Image default
Sport

Tips voor originele en goedkope sportprijzen

Niet ieder toernooi of evenement heeft een enorm budget om mee te werken. In veel gevallen moet je het hebben van donaties sponsoren en eventueel wat toegangsgeld van toeschouwers. Dat betekent dat je op zoek moet naar manieren om kosten te besparen. Het liefst zonder daarbij in te leveren op de ervaring van de deelnemers of de toeschouwers. Een van de dingen die je kunt proberen is door op zoek te gaan naar goedkope(re) sportprijzen. Er zijn verschillende aantrekkelijk geprijsde opties beschikbaar.

Medailles met staffelkorting

Medailles kunnen vaak in grote oplagen bestelt worden. Des te meer je bestelt, des te lager de prijs per medaille. Dat wordt een staffelkorting genoemd. Dat kan behoorlijk in de kosten schelen. Zo kan de stuksprijs van een medaille gereduceerd worden tot slechts een paar cent per stuk. Ideaal voor bijvoorbeeld een schooltoernooi waarbij je iedere leerling een prijs voor het meedoen wilt geven.

Kunststof sportbekers

Sportbekers worden vaak gemaakt van metaal maar metaal is duur. Niet alleen het materiaal maar ook de technieken en apparatuur die nodig is om het te bewerken en er een trofee van te maken. Tegenwoordig is het ook mogelijk om sportbekers van kunststof te bestellen. Deze worden vaak gegoten in een mal en bovendien is het materiaal een stuk goedkoper. Zo kun je al leuke, grote sportbekers bestellen vanaf ongeveer €10,-.

Gepersonaliseerde sleutelhangers

Op zoek naar een echt originele trofee waar deelnemers ook nog eens een blijvende herinnering aan overhouden die ze met zich mee kunnen nemen? Kies dan voor een gepersonaliseerde sleutelhanger. Je kunt de afbeelding en het opschrift zelf aanpassen en je kunt kiezen uit veel verschillende sport specifieke sleutelhangers voor bijvoorbeeld voetbal, hockey of basketbal. Maar het is ook mogelijk om een meer neutrale sleutelhanger te kiezen en deze vervolgens zelf te personaliseren.