Vlaanderen in bedrijf
Image default
Sport

Hoe kies je de juiste keepershandschoenen voor jouw kind uit?

Wil jouw zoon of dochter graag de nieuwe Edwin van der Sar worden? Dan moet jouw kind hier ongetwijfeld veel voor gaan trainen. Iets wat jouw kind ook moet doen, is de juiste benodigdheden in huis gaan halen. Aan jou – als ouder zijnde – de taak om dat allemaal in goede banen te leiden.

De kans bestaat echter dat je zelf nog nooit keepershandschoenen hebt gekocht. De kans is daardoor ook groot dat je niet weet hoe je de beste keepershandschoenen kind uit kunt kiezen. Met dank aan onderstaande tips kun je snel de juiste handschoenen uitkiezen!

Kijk goed naar de handen van jouw kind

Allereerst moet je goed naar de handen van jouw kind kijken. Hoe groot zijn zijn/haar handen? En wat is daarvoor de juiste maat? In onze ogen doe je er verstandig aan om de keepershandschoenen nét iets op de groei te kopen. Door de handschoenen net op de groei te kopen, kan jouw kind langer van de handschoenen genieten. Wel zo prettig, aangezien keepershandschoenen niet voordelig zijn.

Kijk goed naar de kleurstelling

Verder is het belangrijk om goed naar de kleurstelling van de keepershandschoenen te kijken. Wil jouw kind graag hele opvallende handschoenen? Of gaat jouw kind liever voor zwarte of witte handschoenen? Het aanbod van keepershandschoenen is tegenwoordig in ieder geval behoorlijk kleurrijk en divers te noemen.

Kijk goed naar het merk

Ook doe je er verstandig aan om goed naar het merk te kijken. Waarom? Omdat het advies is om keepershandschoenen van een A-merk aan te schaffen. Alleen de A-merken zijn namelijk in staat om goede keepershandschoenen te leveren. Handschoenen waar jouw kind langere tijd op een aangename manier gebruik van kunt maken. Kies daarom altijd voor bijvoorbeeld Adidas, Nike of Puma.

Kijk goed naar het prijskaartje

Wil je graag keepershandschoenen van bijvoorbeeld Adidas, Nike of Puma aanschaffen? Dan moet je wel rekening met een iets hogere vraagprijs houden. Feit is wel dat jouw kind langer met deze handschoenen doet; voldoende reden dus om in de juiste keepershandschoenen te investeren.