Vlaanderen in bedrijf
Image default
Vakantie

Plan uw dagreizen bij deze organisatie

Zowel jong als oud trekt er al eens graag een dagje op uit. Een schooluitstap met de basisschool, een dag naar het pretpark met de jeugdbeweging of een tripje met de ouderenorganisatie. Het is allemaal mogelijk. Om zorgeloos op uw bestemming te geraken, is het belangrijk om goed vervoer te vinden. De Reisvogel uit Waregem in de provincie West-Vlaanderen staat voor u klaar om u veilig op de gewenste bestemming af te zetten en daarna terug thuis te brengen.

Reizen zonder zorgen

Het maakt niet uit of u op dagtrip gaat, meerdere dagreizen of een meerdaagse reis in het buitenland in het verschiet hebt. Deze expert in transport regelt vervoer in alle vormen en maten. Beroep doen op De Reisvogel staat gelijk aan reizen zonder zorgen. Dit familiebedrijf beschikt over 20 ervaren chauffeurs en 13 autocars die u veilig en met de beste service vervoeren. Het enige dat u moet doen, is een reservatie maken en ervoor zorgen dat de voltallige groep gepakt en gezakt klaarstaat op de dag van vertrek. Verder rest u alleen nog in te stappen en te genieten van de rit.

Comfortabele autocars

Deze vervoersspecialist beschikt over moderne autobussen die uiterst geschikt zijn voor lange busreizen en dagreizen. Zo is er een tv, een wc en in sommige gevallen een koelkast aan boord. Ook tijdens de zomermaanden is het aangenaam reizen, aangezien er in alle bussen airco aanwezig is. Aan comfort aan boord is er dus geen gebrek.

Contacteer deze dienstverlener voor busreizen

Wilt u bij De Reisvogel uit Waregem een bus met professionele chauffeur reserveren voor uw dagreizen in en rondom West-Vlaanderen? Aarzel dan niet en neem tijdig contact op met de medewerkers. Zo bent u er zeker van dat er vervoer beschikbaar is op de gewenste datum. U kan op de website al eens door het fotoalbum klikken en de verschillende voertuigen bekijken. U vindt hier eveneens een contactformulier terug om vlot contact op te nemen.

https://www.reisvogel.be/