Vlaanderen in bedrijf
Image default
Woning en Tuin

Kwaliteitsvolle schrijnwerken om u tegen te zeggen bij deze specialist

Zoek je nog naar een specialist om al jouw schrijnwerken voor binnen of buiten jouw huis? Wij geven graag een tip: kies voor Bertels Woodworks uit Retie om uw schrijnwerken te realiseren. Niet alleen heeft dit team jarenlange ervaring, ze zijn ook behendig in het opzetten van tal van constructies. Kasten, deuren, trappen, noem maar op, er is geen uitdaging te groot voor dit team. Dat laatste bewijzen onder meer hun vele gerealiseerde projecten van bijgebouwen en tuinhuizen. Daarvan kan je vele foto’s bekijken op hun website.

Dit team neemt met niets minder dan perfectie genoegen

Schrijnwerkerij is een stiel waarbij passie en hard werk aan te pas komen. Deze waarden, inclusief een uiterste precisie zijn meer dan wat dan ook van toepassing bij het schrijnwerkersteam van Bertels Woodworks. Hun oog voor nauwkeurigheid tijdens hun werken is elke keer spot on. Dit team gaat geen enkele klus uit de weg en wanneer je hen inschakelt, reken je op een diversiteit aan diensten. Zo kun je hen onder meer inschakelen voor een immens totaalproject zoals het plaatsen van bijgebouwen. Die bijgebouwen kunnen van alles zijn, zoals een poolhouse, carport of een volledig uitgerust tuinhuis. Naast het opstellen van deze constructies voor buiten, kunnen deze schrijnwerkers ook voor binnen heel wat voor jou betekenen. Denk maar aan het op maat laten maken van bijvoorbeeld eikenhouten tafels en stoelen. Ook de uitbouw van volledige keukenkasten is dit team niet vreemd. Deze vakmannen zijn dan ook jouw absolute aanspreekpunt voor al jouw wensen die je maar hebt wat schrijnwerken betreft.

Contacteer hen voor een afspraak

Voor alles-in-een-oplossingen wat schrijnwerken betreft, klopt u bij Bertels Woodworks aan de juiste deur. Naast hun expertise dat ze telkens uit in een keurige afwerking bij elk van hun projecten, staan ze jou eveneens met een begeleiding van a tot z bij. Wilt u beroep doen op een of meerdere van hun diensten? Bezoek dan hun website waar je alle info vindt.