Vlaanderen in bedrijf
Image default
Aanbiedingen

Een advocaat van dit bureau voorziet u van juridisch advies bij uw echtscheiding

Bij een echtscheiding is het niet onbelangrijk dat deze juridisch goed wordt geregeld. Nadat het besluit is genomen, moet er een scheiding aangevraagd worden, de inboedel moet verdeeld worden en mogelijk komt partneralimentatie aan bod voor u. Op emotioneel vlak krijgt u al genoeg op uw dak, waardoor het verstandig is om hulp in te schakelen. Heeft u daarbij ook nog kinderen? Dan krijgt u daarbij ook te maken met kinderalimentatie en een ouderschapsplan. Wanneer u een ervaren advocaat wilt inschakelen die u juridisch bijstaat bij uw echtscheiding, voorziet Anteius te Antwerpen u graag van een gepast juridisch advies.

Uw belangen staan centraal

Anteius is een advocatenkantoor in Antwerpen waarbij de ervaren advocaten met u meedenken en zorgen dat u te allen tijden op de hoogte bent met waar u aan toe bent. Uw belangen staan centraal gedurende het proces en zij zorgen voor gepaste oplossingen. U en uw ex-partner ondergaan samen de scheiding, maar het kan interessant zijn om een advocaat in te schakelen. Deze kan u immers ook ondersteunen bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst. Aangezien dit geen dagelijkse bezigheden zijn, is het verstandig om een advocaat in te schakelen bij uw echtscheiding met ruime ervaring en expertise. Dat is waar u bij dit advocatenkantoor op kunt rekenen. Sommige advocaten zijn namelijk reeds actief zijn sinds 1976! Aan ervaring geen gebrek dus. Daarnaast focussen zij zich op passende oplossingen tegen een betaalbaar tarief.

Hulp tot zelfs na de scheiding

Is de scheiding achter de rug? Ook dan kunnen er zich situaties voordoen waarbij u het advies van een advocaat nodig heeft. Wordt de alimentatie bijvoorbeeld niet betaald, dan zal een advocaat van dit bureau u bijstaan. Heeft u een juridische vraag of wilt u dat een advocaat van Anteius in Antwerpen u bijstaat bij uw echtscheiding? Neem dan gerust contact met hen op!

https://anteius.be