Vlaanderen in bedrijf
Image default
Bedrijven

De voordelen van investeren in vastgoed

Wilt u gaan beleggen maar weet u niet goed hoe te beginnen? Door fluctuerende aandelenkoersen, instabiele crypto valuta en de lage spaarrentes kiezen steeds meer mensen ervoor om hun geld te beleggen of te investeren in plaats van te sparen. Maar wat voor beleggingsobject kiest u als u begint met beleggen? Als u interesse heeft in beleggen, kan investeren in vastgoed interessant zijn. Hieronder leggen we kort uit hoe in vastgoed beleggen werkt en wat de voordelen zijn.

Wat zijn de redenen om in vastgoed te beleggen?

In vastgoed beleggen levert een redelijk stabiel rendement op. De verwachting is dat prijzen van vastgoed de komende jaren redelijk stabiel zullen blijven. Vastgoed behoudt dus goed zijn waarde waardoor het een relatief veilige investering is. Als u niet genoeg vermogen heeft om te investeren kunt u er ook voor kiezen om uw investering te financieren. Aangezien er sprake is van een vrij lage rentevoet, is de drempel om een lening te krijgen heel laag. Bovendien levert in vastgoed beleggen een passief inkomen op waar u vrij weinig voor hoeft te doen, en spreidt u door in vastgoed te beleggen uw vermogen. 

 

Informeer hoe investeren in vastgoed werkt

Als u besluit om in vastgoed te beleggen, dan koopt u een object. U kunt het object kopen met eigen middelen of u kunt besluiten daar een financiering voor af te sluiten. U kunt bijvoorbeeld investeren in vastgoed door een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed te kopen. Het voordeel van een vakantiehuis van Center Parcs Vastgoed als investeringsobject aan te schaffen, is dat u het object ook kunt verhuren. Dit kan dan weer een stabiele vorm van inkomsten opleveren. Bovendien kunt u het object ook zelf als vakantiehuis gebruiken. Investeren in vastgoed is nog nooit zo makkelijk geweest, want u kunt zelfs de verhuur en het onderhoud van het vakantiehuisje overlaten aan deze specialist. Neem dus snel contact op met de deskundige medewerkers en vraag meer informatie.