Vlaanderen in bedrijf
Image default
Bedrijven

Nooit meer telefoontjes missen

Wat kun je doen om jezelf wat meer rust te geven? Veel Nederlanders zijn dit jaar voor zichzelf begonnen. Het resultaat is een grote stijging in eenmanszaken in 2014. Dit brengt wel veel verantwoordelijkheid met zich mee en een druk schema. Je kan niet altijd doen waar je zin in hebt, ook al heb je nu eindelijk je eigen onderneming. Je krijgt bijvoorbeeld constant telefoontjes. Dit zijn weer vaak mogelijke klanten. Maar deze onderbrekingen maken het je juist niet mogelijk om te werken aan wat je gepland had.

 

Geef jezelf daarom wat rust door de telefoonopname uit te besteden aan een telefoondienst. Het kent heel veel voordelen, om te beginnen met de vrijheid die je ermee krijgt. Je hoeft niet langer de telefoon in de gaten te houden. Je zal nooit meer met het idee hoeven zitten of je nou een beller hebt gemist omdat je telefoon uit stond tijdens de vergadering. Je hebt hierdoor meer tijd over voor belangrijke taken en geeft jezelf ook wat rust omdat je er niet meer over hoeft te denken.

 

Als tweede is het uitbesteden van de telefoonservice een verstandige beslissing wanneer u graag altijd een goede indruk wilt maken. De telefoonservice zal u namelijk uw persoonlijke telefoniste bieden die minimaal vier jaar ervaring heeft. Dit heeft het voordeel dat de telefoniste altijd weet wat er speelt in de organisatie, omdat het altijd dezelfde telefoniste is en geeft een professionele indruk naar de beller.

 

Als laatste hoeft u nooit meer een telefoontje te missen en daarom omzet te moeten missen. Maar dat geldt ook voor telefoontjes in het Duits, Engels en Frans. Zaken gaan voor in Nederland regelmatig over de grens en dat betekent dat u door een telefoonservice in te zetten altijd hierop voorbereid bent. Dit maakt het mogelijk om problemen en klanten snel te helpen of op te lossen.

Voor meer info : bezoek de site