Vlaanderen in bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

De grote voordelen van metalen lockers

Zoekt u een totaaloplossing waarin metalen lockers een centrale rol spelen? Zoek dan vooral niet verder. Bezit u een modieus kantoor, een schoolgebouw of juist een oud industriepand: voor elk type gebouw heeft Eurobox Continental uit Wijnegem te Vlaanderen een metalen lockers oplossing. Dit bedrijf staat al ruim 25 jaar op de kaart als uitstekende partij voor het omtoveren van uw ruimte tot productieve, veilige en vertrouwde werkomgeving. In uw lockerruimte kunnen gasten zich in alle rust omkleden, hun waardevolle bezittingen kwijt en uitrusten na een fysieke inspanning. Uw personeel kan zich hier omkleden en privébezittingen gedurende de rest van de werkdag opslaan. Het assortiment van metalen lockers is ruim, erg ruim. U kunt kiezen voor de meer traditionele stakasten van de hoogste kwaliteit, maar ook voor speciale hangsystemen en muursystemen.

Alleen de beste smart lockers

Ongeacht het type smart locker dat u zoekt, Eurobox is uw bedrijf voor het vinden van de ideale locker. De klanten van het bedrijf zijn grotendeels afkomstig uit de industriële sector, maar er zijn ook genoeg klanten uit de institutionele sector. Denk ook aan scholen: iedere school heeft kluisjes nodig voor zijn leerlingen. Leraren hebben vaak ook een eigen kluisje in de lerarenruimte. Het grote voordeel van lockers is dat ze op veel verschillende manieren kunnen worden ingezet. Toch heeft elke klant in de praktijk iets afwijkende wensen. Wilt u een metalen locker van de hoogste kwaliteit, met een uniek design, dan ben u hier aan het juiste adres. Scholen, kantoren, industrie bedrijven, ziekenhuizen en sportscholen hebben kluisjes nodig.

Metalen lockers: de beste keuze

Eurobox uit Wijnegem in Vlaanderen streeft ernaar simpele, maar doeltreffende service te bieden. In de praktijk houdt dit in: de beste lockers voor de goedkoopste prijs. De lockers zijn voorzien van elektronische sluitingen. Deze kluisjes worden met een pasje in plaats van een sleutel geopend. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een school- of bedrijfspas gebruiken. Ook kan u een beheerder pasjes toekennen.

https://eurobox.be/