Vlaanderen in bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wanneer is het nodig om de hulp van een incassobureau in Limburg in te schakelen?

Als bedrijf, onderneming en zelfstandige lever je producten of diensten waar je trots op bent en hard voor hebt gewerkt. Wanneer jouw klanten niet betalen, is dit zeker niet fijn. Toch gebeurt dit regelmatig. Voor iedere ondernemer gaat er veel tijd en energie zitten in het vorderen van openstaande facturen. Als ondernemer is dit het laatste waar je mee bezig wilt zijn. Je wilt als ondernemen je focussen op jouw bedrijf. Om te voorkomen dat je te veel tijd besteedt aan het innen van je vorderingen, kun je het best Incasso GeKa uit Houthalen-Helchteren inschakelen. Dit incassobureau uit Limburg heeft veel expertise en zal gepaste oplossingen vinden.

Aanmaningen en herinneringen versturen

Wanneer een klant niet betaalt, zal het incassobureau eerst aanmaningen versturen. Dit zijn betalingsherinneringen. Het wordt de klant ook duidelijk gemaakt wat de consequenties zijn wanneer hij/zij niet betaald. Je kunt ook zelf een betalingsherinnering sturen naar een klant. Wanneer je echter een incassobureau inschakelt om dit te doen, zal het effectiever zijn. Veel klanten zullen namelijk schrikken van een incassobureau in Limburg en de aanmaning serieus nemen. Er is dus een grote kans dat de factuur meteen betaald wordt na het eerste contact met dit incassobureau uit Houthalen-Helchteren. Wanneer klanten niet reageren op de initiële aanmaningen, kunnen er ook juridische stappen gezet worden. Het incassobureau in Limburg zal dit ook allemaal regelen. Incasso GeKa werkt samen met een advocatenbureau waarmee de invorderingen worden geregeld. Wanneer dit door een rechter bevestigd wordt, zullen er serieuze consequenties zijn voor de klant wanneer hij niet wil betalen. Het incassobureau zal zo snel mogelijk de openstaande schulden innen!

Schakel dit bureau meteen in

Bij het incassobureau in Limburg Incassogeka kun je ervaren medewerkers verwachten. Ieder dossier wordt aandachtig bekeken en de juiste stappen worden ondernomen. Ook voor internationale vorderingen kun je terecht bij Incasso GeKa. De medewerkers zullen snel te werk gaan en je op de hoogte houden van nieuwe vorderingen. Zo weet je precies wat er aan de hand is. Aarzel niet langer en neem contact met ze op!