Vlaanderen in bedrijf
Image default
Aanbiedingen

Anti muggen middelen voor op de camping

 

Als je lekker op de camping in het zonnetje zit dan is het laatste waar je aan zit te denken wel het gezoem van een of andere mug. Een mug kan er dan ook echt voor zorgen dat je geen prettige vakantie hebt. Wanneer je elke keer alleen maar gezoem om je oren hebt dan is dit iets waar je nu niet bepaald blij van wordt. Daar komt ook nog bij dat de kans groot is dat je toch wel eens geprikt wordt. Als dit gebeurd dan krijg je toch weer een muggenbult, een muggenbult kan zo vervelend zijn dat sommige mensen ze zelfs open krabben. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, vandaar dat je echt anti muggen middelen aan moet schaffen om jouw vakantie goed te laten verlopen.

Wat zijn de beste anti-muggenmiddeltjes?

Een van de beste anti muggen middelen is een muggenlamp. Met een anti muggenlamp camping kun je er voor zorgen dat de muggen al dood zijn voor ze je kunnen prikken. De lamp die werkt als volgt. Het zendt een bepaald licht uit waar de mug op af komt. Als de mug de lamp aanraakt krijgt hij een schrok en hier gaat hij dood aan. Hij valt in een bakje en als het bakje vol is hoef je alleen nog maar het bakje leeg te gooien. Zo makkelijk is het dus, je hoeft er niets voor te doen. Het enige wat je moet doen is de lamp in het stopcontact stoppen. Een van de beste lampen die je kunt kopen is de Cyclone Pro. Deze heeft echt niet normaal veel voordelen ten opzichte van andere lampen en hij is ook nog eens relatief goedkoop voor zo’n goede lamp.

Muggen afschrikken

Er zijn ook verschillende andere middeltjes die je kunt gebruiken om van die muggen af te komen. Een hier van is DEET, dit is een middel wat je op moet smeren of op moet sprayen. Het heeft een beetje een rare lucht maar dat is precies de bedoeling. De mug die houdt hier namelijk niet van, hij zal je dan ook niet prikken als je het op hebt. Dit geldt ook zo voor citronella, muggen houden namelijk ook niet van een zure lucht. Deze middeltjes verjagen de muggen dus aan de hand van een bepaald luchtje.

Citronella

Wat je ook kunt kopen is een citronella stokje, dit smeer je niet op de huid maar stop je in de grond rond je plekje op de camping. Je moet ze aansteken en ook hier komt een zure lucht van af. Het voordeel hiervan is dat je het zelf niet echt ruikt, je zit namelijk vaak toch iets verder weg. Mocht je dus last hebben van muggen dan kun je een van deze middeltjes gebruiken om van je muggen problemen af te komen. Het is het echt meer dan waard, een vakantie met muggen is namelijk voor niemand super fijn. Koop ze dus en onderneem actie, voor heel je vakantie naar de knoppen is door die beestjes!