Handgemaakte gouden trouwringen in Antwerpen

Maak kennis met Wim Meeussen. Goudsmid sinds 1987 en specialist in exclusieve trouwringen. Vanuit zijn winkel in Antwerpen (Wijngaardstraat 11) ontwerpt, smeedt en verkoopt hij eigentijdse sieraden in goud en zilver.

Eigen vormgeving

De gouden trouwringen van Wim Meeussen zijn geen dertien in een dozijn. Wim kiest voor zijn eigen vormgeving. Elk ontwerp wordt getypeerd door een typische organische stijl. Bent u dus op zoek naar een unieke gouden trouwring, dan bent u bij Wim Meeussen aan het juiste adres!

In elk van mijn juwelen ligt mijn liefde, mijn gevoel en mijn vakmanschap. Wie een juweel van mij draagt, draagt die passie altijd bij zich.

Ringen in vele vormen

De collectie van Wim Meeussen mogen we op zijn minst uitgebreid noemen. Klanten kunnen kiezen uit trouwringen in goud van 14 karaat of 18 karaat. Optioneel met een diamant of een andere edelsteen (in verschillende groottes). Daarnaast zijn er ringen in geel goud, wit goud en rosé goud. Die alternatieve kleuren zijn momenteel super trendy voor huwelijken.

Handwerk

Elke gouden trouwring wordt met de hand gemaakt, van smeedwerk tot gravure. U kunt zelfs opteren voor een gepersonaliseerd ontwerp dat afgestemd is op uw noden. Wim Meeussen ontwerpt graag een 100% unieke ring om u nog meer te laten schitteren tijdens die speciale dag.

Labels

Omdat alles op ambachtelijke wijze gebeurt, kreeg goudsmid Wim Meeussen het Handmade in Belgium (HIB) label. En sinds 2016 behoort deze juwelierszaak tot Antwerp’s Most Brilliant. Dat is een selectie van de meest kwaliteitsvolle en betrouwbare juweliers in Antwerpen. Dit onderstreept nogmaals de reputatie van deze stad als wereldcentrum van de diamantsector.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de collectie van Wim Meeussen? Bezoek de website of kom naar de winkel in Antwerpen. Die vindt u op Wijngaardstraat nummer 11. De winkel is open van woensdag tot en met zaterdag van 11u00 tot 18u00. 

https://www.wimmeeussen.be/nl/product-info/juwelier-antwerpen

Last van hoofdpijn? Botox is het antwoord!

Iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn. Jong en oud, man of vrouw, het maakt niet uit, iedereen krijgt er op een moment in ze leven last van. Het verschil zit in de heftigheid van de hoofdpijn en of het vaak voorkomt. De manier waarop jij als persoon je leven leidt is een belangrijke factor of jij last krijgt van hoofdpijn op een erge manier en hoelang de hoofdpijn aanwezig blijft. Rook en drink je? Dan is de kans op langdurige hoofdpijn groter. Veel stress? Dat is één van de meest voorkomende redenen voor hoofdpijn. Daarnaast is er ook nog migraine, wat nog veel erger is dan hoofdpijn en vaak erfelijk bepaald is. Gelukkig zijn er ook oplossingen om hoofdpijn tegen te gaan en proberen te bestrijden.

Botox en hoofdpijn zijn niet twee begrippen die je snel bij elkaar zou zien. Wat hebben die nou met elkaar te maken? Botox behandelt tegen hoofdpijn en sommige  vormen van migraine. Met een adequate behandeling wordt de kans op hoofdpijn steeds minder en lijken de resultaten erg goed te zijn. Een bedrijf die dit aanbiedt is FACE land. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, gekwalificeerde artsen en top producten zijn enkele belangrijke onderscheidingen.

De botox tegen hoofdpijn behandeling werd eigenlijk bij toeval ontdekt nadat een aantal klanten na een botox ingreep minder last kregen van hoofdpijn. Vooral personen die erg last hebben van hardnekkige klachten en chronische migraine zijn gebaat hierbij. Het slaat meestal goed aan bij deze mensen en zorgen ervoor dat de hoofdpijn en/of migraine een stuk minder voorkomt.

Het voorhoofd en de frons wordt behandelt met botox en vanuit daar zullen de spieren zich ontspannen en zal de hoofdpijn af nemen. Deze ingreep moet wel ongeveer elke drie maanden worden gedaan om de hoofdpijn tegen te gaan. Gelukkig is er een oplossing voor aangezien een groot deel van de bevolking last heeft van deze verschijnselen. FACE land kliniek is dus ook een erge goed optie!

Voor meer info : bezoek de site