Een ervaren architect uit Gent ontwerpt uw nieuwe woning

Iedereen die ooit al eens een huis heeft laten bouwen, weet dat dit een drukke en stressvolle periode kan zijn. Bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe woonst komt veel kijken, zeker als er helemaal van scratch begonnen moet worden. Voor een realistisch en indrukwekkend plan, doet u het best beroep op een specialist. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een professionele architect van BURO-C Architecten inschakelen, een ervaren architectenbureau met een gepassioneerd team. Lees snel verder en kom te weten wat deze betrouwbare en talentvolle architecten voor u en uw toekomstige woning kunnen betekenen!

Uitstekende service en bijstand

Als u beroep doet op een architect van dit architectenbureau uit Gent, geniet u van uitstekende service en bijstand. Deze specialisten ontwerpen niet alleen uw woning, zij zijn ook gespecialiseerd in architectuur, projectbouw, interieur en restauratie. Zij hebben zelfs al internationaal enkele prachtige projecten gerealiseerd, waaronder in Frankrijk. U hoort het, u schakelt met een gerust hart deze deskundige architect uit Gent in voor de realisatie van uw ultieme woondroom. Droomt u al helemaal van een prachtige nieuwe woning in de stijl die u voor ogen heeft? Neem dan contact op met dit architectenbureau uit Gent.

Maak een afspraak bij dit bureau

Bent u van plan om binnenkort een huis te laten ontwerpen en bouwen? Dan neemt u hiervoor het best een ervaren architect onder de arm. Deze architect vindt u ongetwijfeld bij BURO-C Architecten, een professioneel architectenbureau uit Gent. Dit team heeft jarenlange ervaring en zet zijn kennis en expertise graag voor u in! Neem dus gerust contact op met de deskundige medewerkers en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken, en komt u meer te weten over de werkwijze van deze specialisten. U kunt dan meteen ook al uw vragen stellen, waar u een gedegen antwoord op maat op krijgt.

10 tips voor het bouwen van een rijhal

1) Het allereerste wat je moet doen voordat je een rijhal bouwt, is het onderzoeken van het vergunningsproces in je omgeving. Elke stad is anders en niet alle overheidsadministraties zijn even slim. Doe zoveel mogelijk onderzoek om valkuilen in het begin van je plannen te vermijden. 

2) Terwijl jouw vergunningen in aanvraag zijn, kan je afvragen wie de bouw gaat doen. Controleer referenties. Werk met een professional, het zal u tijd en geld besparen. Neem een ritje naar hun voltooide faciliteiten, of de sites van de baan, interviewen anderen die gebruik hebben gemaakt van hun diensten. Als je 100% zeker wilt zijn dat je werkt met een professional kan je via paardenservices een offerte aanvraag doen voor het bouwen van een rijhal.

3) Budget. Wordt jouw rijhal slechts een rijhal of is het deel van een groter complex? Is er al een schuur al gebouwd? Of worden er stallen toegevoegd als onderdeel van de totale structuur?  Terwijl je nadenkt over de indeling. Overloop wat je nodig hebt, en welke kosten er moeten gemaakt worden. Denk aan de hoefslagkering, poorten,grendels,verlichting en watersysteem. Het loopt allemaal snel op, dus maak die lijst zo gedetailleerd mogelijk, zodat je dit project aan de gang kunt krijgen.

4) Wie gaat dit allemaal betalen? Als je niet in staat bent om het hele project uit eigen zak te betalen, ga dan op zoek naar een geldschieter die de behoeften van een paardenfaciliteit begrijpt. Veel banken willen niet graag een lening afsluiten voor een niet-residentiële woning. Het kan zijn dat u uw geldschieter moet wijzen op het belang van een rijhal, hoe het inkomsten kan genereren en de waarde van het hele pand kan verhogen.

5) Waar ga je nu je de binnenpiste plaatsen? Vraag jezelf af waar de zon opkomt en ondergaat. Deze natuurlijke progressie van het licht zal invloed hebben op je rijervaring in de manege. Op welke manier waait de wind meestal? Als een manege op een bijzonder winderige plek staat, kan het voelen alsof je in de buik van de Titanic rijdt met het gebouw dat huivert van elke ontploffing. De paarden voelen het ook, wat resulteert in lange ellendige winters. Dit lijkt misschien heel alledaags, maar het zijn dezelfde vragen die beantwoord moeten worden als we schrijven over de bouw van een buitenbak. Het is erg belangrijk voor het succes van de arena.

Vermijd gebieden die van nature nat zijn en gebieden waar waterpoelen na een harde regenbui.  U zult dit bestrijden voor de levensduur van het gebouw, tenzij u investeert in een aantal serieus goede drainagesystemen of een workaround doet met een goede opgraving en zwaluwen.

6) De grootte doet er wel toe. Afhankelijk van je discipline wil je genoeg ruimte om de training te kunnen volbrengen die nodig is voor de wedstrijd.

7) Zet je rijhal op een plaats waar het makkelijk in en uitrijden is. Trek je ooit op naar een rijhal en er is geen plaats om te parkeren? Erger nog, nergens om je terug te rijden? Je zult genoeg ruimte rondom je indoor willen hebben om de vrachtwagen en trailers, tractoren en tractoren met trekhaak gemakkelijk in en uit te kunnen rijden, zonder de toegang te blokkeren. De beste rijhallen hebben voldoende parkeerruimte in de buurt om iedereen te kunnen huisvesten.

8) Maak het licht en luchtig. Hoe meer natuurlijk licht, hoe kleiner uw elektriciteitsrekening. Een van de meest aangename ervaringen van het binnenrijden is het binnenrijden in een goed verlichte, stofvrije en voldoende grote arena.  U kunt bijna het gevoel hebben dat u buiten rijdt. Of u nu veel ramen aan de zijkanten van de piste heeft of in staat bent om een vrij overspannend dak te laten installeren, de impact op de lange termijn is enorm.

9) Bodemsamenstelling. Het belangrijkste onderdeel van uw binnenruimte is de rijbaan die u installeert. Hoe beter de kwaliteit van de ingrediënten is, hoe directer de levensduur van de bodem, en hoe consistent de bodem zal zijn. Hoe je een goede ondergrond kiest voor je indoor hangt af van de regio van het land waar je woont en van je discipline. Werk samen met een professionele piste aanlegger om ervoor te zorgen dat jouw bodem voldoet aan uw behoeften. 

10) – Neem de tijd om te plannen. Er zijn zoveel variabelen waar je rekening mee moet houden bij het plannen van je rijhal, die invloed hebben op je budget, je tijdsbestek, je trainingsschema – het planningsproces moet niet gehaast zijn. Wees nooit bang om vragen te stellen. Het is nooit een eenvoudig geval van het vergelijken van appels met appels als het gaat om de bouw, bouwmaterialen, of voetgangers.

 

https://paardenservices.be/rijhal-bouwen/

Het nut van deursluiters begrijpen

Deursluiters

Vaak merken mensen deursluiters niet op tot er een probleem mee is zoals lekkende vloeistof, dichtslaande deuren of als het gewoon niet meer werkt.

Deursluiters zijn niet zo populair als sloten zegt een gerenommeerd slotenmaker Locksecure.nl gevestigd in Rotterdam. Het is één van de meest voorkomende materialen bij schadegevallen van producten in gebouwen. Deursluiters zijn dynamisch. Ze bewegen objecten (deuren) van 30 tot 100kg op het pad van mensen. Als ze slecht geïnstalleerd, geselecteerd, gemaakt of onderhouden zijn, dan kan de impact van de deuren er zelfs voor zorgen dat er iemand gewond geraakt. Verschillen in temperatuur, wind, windstoten, druk en gebruik vergroten het gevaar. Een deur die ongecontroleerd open en dicht gaat kan vooral heel jonge en oude mensen kwetsen. Zij dienen ook de meeste aanklachten in. Maar als deursluiters goed gemaakt, geïnstalleerd, aangepast en onderhouden zijn, dan zijn het heel veilige apparaten die mensen beschermen en kwetsuren voorkomen.

Een deursluiter is gemaakt om de deur te sluiten, en niet om problemen met deuren te compenseren zoals oude en verbogen scharnieren, uitstekende sloten of andere problemen met uitgangen. Tijdens het onderhoud worden deursluiters vaak aangepast om de problemen te compenseren door de sluitsnelheid aan te passen waardoor de deur dicht slaat. Het zorgt ervoor dat deur sluit, maar het lost het probleem niet op. Uiteindelijk zal het zelfvernietigend zijn. 

Door een deursluiter te gebruiken als deurstop, kan de deursluiter of de deur beschadigd worden. Een vloerstop, muurstop of stop aan de bovenkant zouden op elke deur gebruikt moeten worden. Gebruik nooit een borstel, … want dit kan ervoor zorgen dat de scharnieren beschadigd worden. Deursluiters zijn er in alle formaten, afhankelijk van de afmetingen van de deur, locatie, binnenkant of buitenkant, gebruik (aantal mensen die de deur gebruiken), of zelfs luchtdruk in het gebouw. Er zijn ook speciale stoppers die aan de ADA-vereisten voldoen. Denk eraan, deursluiters zijn vereist om deuren te sluiten en vergrendelen bij brand; deuren worden gesloten voor veiligheid, energieverlies, geluidsoverlast en privacy. Zoals u kan zien, een deursluiter maakt deel uit van een deur en wanneer er zich een probleem voordoet dan moet het probleem onderzocht en verholpen worden. Het probleem verbergen is niet voldoende.

 Voor professioneel advies op maat, ga eens langs bij Locksecure in Rotterdam. Voor meer informatie bezoek hun website: http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam/

 

Voor meer info : bezoek de site

Boomhutten gezocht

Ik heb 2 jonge kinderen, eentje van zeven en eentje van negen jaar, die beiden graag in de tuin spelen. Ik zie ze de meest acrobatische toeren uithalen en het liefst van al klimmen ze in de bomen, want dat vinden ze stoer en leuk. Toen kwam het idee in mijn op om een boomhut voor de jongens te maken. Dat bleek echter niet zo eenvoudig te zijn als het leek, en al snel besefte ik dat ik niet in staat zou zijn om zelf een leuke en veilige boomhut te maken. Ik ging daarom op zoek op het internet en kwam terecht op www.Artilignum.be. Artilignum bleek een bedrijf te zijn dat gespecialiseerd is in het maken van boomhutten en houten speeltoestellen. Ik werd nieuwsgierig, bekeek de site van naderbij en besloot om contact op te nemen. Een medewerker vertelde mij dat Artilignum elk soort boomhut kan bouwen, van eenvoudig verhoogd terras met speelhuisje tot de hipste boomhut met heel wat speeltoestellen.

Alle boomhutten worden gebouwd uit stevig en kwalitatief hout dat tevens behandeld wordt tegen weersomstandigheden, zodat de boomhut jarenlang mooi blijft. Een extra troef is dat de boomhut na verloop van tijd verder uitgebreid kan worden met bijvoorbeeld extra speeltoestellen, en dat is uiteraard handig voor als de kinderen wat ouder worden en op zoek gaan naar een nieuwe speelervaring. Ook de prijs van zo’n leuke boomhut bleek aardig mee te vallen en aangezien het design aangepast zou kunnen worden aan de inrichting van onze tuin, zag ik enkel voordelen. Intussen is onze Artilignum boomhut geplaatst en geleverd en onze kinderen zijn er dolgelukkig mee!

Mijn 2 zonen houden ervan om buiten in de tuin te spelen, en liefst spelen ze avontuurlijke spelletjes waarbij de in de bomen klauteren en klimmen. Ik bedacht dat ik vroeger als kind ook graag in de tuin speelde en dat mijn vader op een gegeven moment een boomhut voor me bouwde tussen 2 grote, oude bomen. Die boomhut leverde mij, samen met mijn vriendjes, uren speelplezier op en het leek me wel wat om voor mijn kinderen ook zo’n boomhut in de tuin te installeren. Omdat ik zelf geen handige harry ben, ging ik op zoek naar gespecialiseerde firma’s voor het plaatsen van een boomhut.

Ik was aangenaam verrast door de vele mogelijkheden die ze te bieden hadden op het gebied van boomhutten: van de eenvoudigste speelhuisjes tot inventieve boomhutten voorzien van glijbanen, klimrekken, bruggen en trappen, alles bleek mogelijk. Bovendien zag ik dat een boomhut van Artilignum steeds verder uit te breiden is, en dat is uiteraard een leuke extra voor als de kinderen straks wat ouder zijn en nood hebben aan meer uitdaging bij het spelen. In samenspraak met een medewerker besloten we een ontwerp te kiezen voor onze boomhut en die werd probleemloos in onze tuin geïnstalleerd, volledig in lijn met onze tuinarchitectuur. Als ik zie hoeveel uren onze kinderen al in hun boomhut hebben doorgebracht, ben ik er zeker van dat ik de juiste keuze heb gemaakt!

Voor meer info : bezoek de site