BOEKHOUDER

financiele administratie

Functie

Als je als accountant bij een klein en middelgroot bedrijf wilt werken, heb je veel verantwoordelijkheden en de nodige vrijheid nodig

-Dagelijks boekhoudkundig werk

-Betaling uitvoeren + dubbele controle

-Credit incasso

-Controleer en verifieer alle facturen

-Controleer of het salaris is bijgeschreven

-Volg klantbestanden op

-Administratief beheer, communicatie, salarisadministratie, financieel managementrapport

Aanbod

Op basis van je verantwoordelijkheden krijg je een interessant salaris; vaste opties na een succesvolle transitieperiode

Jouw profiel

-Je hebt een diploma in bachelor of in boekhouding

Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans en hebt kennis van het Engels

– Je durft het initiatief te nemen

-U kunt eenvoudig Excel gebruiken

– Voorzichtig en loyaal

Zelfstandig werken, creatief denken (creativiteit), klantgericht zijn, regels en afspraken volgen, plannen (= organiseren), omgaan met druk, kunnen verbinden, als hecht team werken, accuraat zijn

Bereid de componenten van lonen, facturering en betalingsbonnen voor, controleer en registreer de inkomsten van het bedrijf (voer betalingen van klanten in, facturen uitgeven, herinneringen, enz.), Controleer contant geld en verifieer de betrouwbaarheid ervan, update boekhoudsystemen (tarieven sociale verzekeringen, …) , Commissies berekenen, bedrijfsresultaten controleren en berekenen, wettelijke belastingwetten en sociale overzichten opstellen en implementeren, facturen, bankafschriften en ondersteuningsdocumenten coderen en vastleggen om afstemmingscontroles op bankrekeningen uit te voeren

Bachelor na bacheloropleiding

https://www.administratieve-medewerker.be/

Toffe poetshulp gezocht

Toffe poetshulp/Huishoudhulp gezocht

Functie

Ben jij iemand die graag huishoudelijk werk doet?

Werk je graag doordeweeks en wil je in het weekend vijf zijn?

Nou, deze baan van schoonmaakassistent / huishoudster kan iets voor jou zijn! Naast het poetsen van je tanden met klanten, kun je ook maaltijden bereiden en helpen bij het wassen, strijken en winkelen.

U wordt toegewezen aan een vaste particuliere opdrachtgever (regio Berchem), waar u wekelijks of tweewekelijks poetst en / of strijkt.

Laten we eens kijken hoeveel uur u per week kunt werken en hoe u een planning kunt maken. We starten met een contract van 20 uur en het is mogelijk om het contract na evaluatie te verlengen.

Aanbod

U werkt voornamelijk overdag, nooit in het weekend en op feestdagen.

Een kindvriendelijk schema is mogelijk.

Permanent werk bij u in de buurt

Je krijgt een salaris met eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, kilometervergoeding en werkkledingvergoeding.

Training binnen en buiten de werkplaats: ergonomie-productkennis-klantgericht.

Je wordt ondersteund door managers en collega’s.

Respecteer elke medewerker

Jouw profiel

Retoucheer en moedig poetsen en / of strijken in privéwoningen aan

Genoeg nederlands

Gelieve een auto, bromfiets of fiets te bezitten.

Planning (= organisatie), naleving regels en afspraken, accuraat en sexy, klantgericht, creatief denken (creativiteit), aanpassen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), omgaan met stress, kunnen verbinden, resultaatgericht werken, zelfstandig werken

Afwassen en opslag van borden, schoonmaken en wassen van keukens en sanitair, onderhoud en opslag van schoonmaakapparatuur, toezicht houden op productinventaris, onderhoud en opslag van kleding en ander textiel (wassen, naaien, strijken, etc.), vervangen van lakens en beddengoed, schoonmaken: ramen reinigen , Bereid voedsel voor (schoonmaken, wassen, enz.), Bereid maaltijden, volg de instructies voor dagelijkse boodschappen, schone vloeren en meubels

Basisonderwijs of eerste graad secundair onderwijs

https://www.jobinhoreca.com/job/q/poetshulp-gezocht.html

Een advocaat van dit bureau voorziet u van juridisch advies bij uw echtscheiding

Bij een echtscheiding is het niet onbelangrijk dat deze juridisch goed wordt geregeld. Nadat het besluit is genomen, moet er een scheiding aangevraagd worden, de inboedel moet verdeeld worden en mogelijk komt partneralimentatie aan bod voor u. Op emotioneel vlak krijgt u al genoeg op uw dak, waardoor het verstandig is om hulp in te schakelen. Heeft u daarbij ook nog kinderen? Dan krijgt u daarbij ook te maken met kinderalimentatie en een ouderschapsplan. Wanneer u een ervaren advocaat wilt inschakelen die u juridisch bijstaat bij uw echtscheiding, voorziet Anteius te Antwerpen u graag van een gepast juridisch advies.

Uw belangen staan centraal

Anteius is een advocatenkantoor in Antwerpen waarbij de ervaren advocaten met u meedenken en zorgen dat u te allen tijden op de hoogte bent met waar u aan toe bent. Uw belangen staan centraal gedurende het proces en zij zorgen voor gepaste oplossingen. U en uw ex-partner ondergaan samen de scheiding, maar het kan interessant zijn om een advocaat in te schakelen. Deze kan u immers ook ondersteunen bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst. Aangezien dit geen dagelijkse bezigheden zijn, is het verstandig om een advocaat in te schakelen bij uw echtscheiding met ruime ervaring en expertise. Dat is waar u bij dit advocatenkantoor op kunt rekenen. Sommige advocaten zijn namelijk reeds actief zijn sinds 1976! Aan ervaring geen gebrek dus. Daarnaast focussen zij zich op passende oplossingen tegen een betaalbaar tarief.

Hulp tot zelfs na de scheiding

Is de scheiding achter de rug? Ook dan kunnen er zich situaties voordoen waarbij u het advies van een advocaat nodig heeft. Wordt de alimentatie bijvoorbeeld niet betaald, dan zal een advocaat van dit bureau u bijstaan. Heeft u een juridische vraag of wilt u dat een advocaat van Anteius in Antwerpen u bijstaat bij uw echtscheiding? Neem dan gerust contact met hen op!

https://anteius.be

Sollicitatiegesprek tips

sollicitatiegesprek tips  

Hoe gaat een sollicitatiegesprek in het echt? Zijn er factoren die vaker terugkomen bij het gesprek? En kan je je dan ook steeds klaarmaken hiervoor? 
Absoluut:
De onthaal – Je komt op tijd toe op je toekomstige werkplek. Je meldt je aan aan de balie. daarna zal je vermoedelijk even moet wachten. 

het eerste voeling – het is zover! Je ontmoet de werkgever, schudt zelfzeker de hand en je stelt jezelf voor bij naam. 
het gesprek – Hier gaat het allemaal om. Je begint door jezelf simpel voor te stellen, waarna ook de werkgever dat gaat doen. daarna komt de recruiter in een kennismakingsgesprek meer over je te weten. je geeft een woordje uitleg mocht het nodig zijn bij je sollicitatiebrief en CV. de typische vragen zul je hier nog krijgen hier. vergeet zelf geen vragen te stellen op het einde natuurlijk.
De test – steeds vaker laten werkgevers bij het eerste (of tweede) gesprek de sollicitant ook nog een test of proefwerk afleggen. Dat je de nodige kennis en skills hebt voor de job kun je zo extra bewijzen.

 

 Tips: Recente vacatures https://www.vindazo.be/vacatures/operational-auditor.html

https://www.dergatsjev.be/2018/04/sollicitatiegesprek.html

Maak gebruik van het gemak van online geboortekaartjes bestellen

Voor een geboortekaartje wil je een unieke aankondiging van een bijzonder speciaal moment. Je maakt hierin onder andere de naam en specifieke informatie over de nieuwste toevoeging aan je gezin bekend. Het heuglijk nieuws moet mooi gepresenteerd worden in een stijl die jij kiest. Hierbij staan ze bij Hierbenik klaar om jouw wensen in te willigen. Om het jouw zo gemakkelijk mogelijk te maken, is het mogelijk om dit volledig online te doen. Hierbij bieden zij een service aan waarbij jouw wensen en verzoeken zoveel mogelijk centraal staan en hun medewerkers tot het uiterste gaan om een geboortekaartje te vervaardigen dat helemaal aansluit bij jouw visie. Twijfel daarom zeker niet om je geboortekaartjes online te bestellen bij deze specialisten.

Nauwkeurig werk op basis van jouw input

Het proces om online geboortekaartjes te laten maken gebeurt altijd op dezelfde manier. Dit stappenplan begint vanaf het moment dat jij een offerte aanvraagt. Daarop reageren de medewerkers van Hierbenik meestal binnen de 24 uur op werkdagen. Volgend op deze reactie, stuur jij de instructies en de gewenste tekst, aangevuld met eventuele afbeeldingen van geboortekaartjes die jou bevielen. Deze dienen als inspiratie voor de medewerkers die na 7 werkdagen een eerste ontwerp van jouw geboortekaartjes online terugsturen. Hierop geef jij feedback en maak je duidelijk wat jij goed en minder goed vindt. Zo passen zij alles aan naar wens en wordt er een ontwerp gemaakt waar iedereen tevreden mee is. Als dit het geval is worden de geboortekaartjes zo snel mogelijk geleverd wanneer de baby is geboren.

Contacteer hen en ontdek de service

De medewerkers van Hierbenik staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw geboortekaartjes helemaal naar wens zijn. Maak daarom zeker gebruik van deze online service en vertrouw erop dat jouw kind aangekondigd wordt met prachtige geboortekaartjes. Contacteer hen en breng jouw goede nieuws op een stijlvolle en unieke manier aan vrienden en familie.

https://www.hierbenik.be/

Een muizenplaag bestrijden, zelf doen of laten doen?

Iedereen herkent ze wel, de kleine, grijze, piepende knaagdiertjes die veel mensen de stuipen op het lijf jagen. Muizen! Dit ongedierte zie je natuurlijk het liefste niet voorbij komen in je woonkamer of keuken, laat staan in je restaurant. Naast dat de beestjes onhygiënisch zijn, kunnen ze ook enorme schade aanrichten aan je huis of bedrijfspand. 

Schade door muizen

Muizen leven van nature natuurlijk gewoon in de natuur. Nu de mens steeds dichter op de natuur komt te wonen kan dit de muizen wel eens verwarren. Wanneer ze namelijk een warme beschutte plek met voldoende voedsel vinden blijven ze daar graag. Jammer genoeg betekent dit vaak dat ze in de huizen van mensen zitten. In hun zoektocht kunnen muizen aan van alles knagen. Dit kan enorme financiële schade opleveren wanneer ze bijvoorbeeld elektriciteitskabels doorknagen en er brand uitbreekt. Ook kunnen muizen schade aan je gezondheid overbrengen. Muizen dragen namelijk veel ziektes met zich mee. Tot slot kan een muizenplaag je enorme imagoschade opleveren. Als je namelijk een restaurant hebt en mensen komen er achter dat er muizen zitten. Dan zullen ze dit massaal delen op het internet. Je goede naam gaat dan binnen een mum van tijd onderuit.

Zelf een muizenplaag bestrijden

Je eerste reactie bij het zien van een muis is misschien om op een stoel te springen. Je moet jammer genoeg toch een keer van de stoel afkomen en het probleem onder ogen zien. De meest voor de hand liggende oplossing? Waarschijnlijk is dit voor veel mensen om muizenvallen neer te zetten met kaas of pindakaas. Jammer genoeg zijn muizen enorm intelligente beestjes en hebben ze dit zo door. Het zal je inderdaad helpen om 1 of 2 muizen te pakken te krijgen. Een hele plaag er mee oplossen gaat helaas niet lukken. Gelukkig zijn er professionals die hier gespecialiseerd in zijn. 

Hulp van een professional

Wil je nu op een professionele en discrete manier van je muizenplaag af? Ongediertebestrijding van Beestjes Kwijt is dan precies waar jij naar op zoek bent. Beestjes Kwijt heeft een breed netwerk van ongediertebestrijders door het hele land. Er is er dus ook een bij jou in de buurt. Onze bestrijders hebben al jaren ervaring in het verdelgen van muizenplagen. Ze hebben dan ook de beste materialen in hun bus liggen om dit op een professionele manier te doen. Heb je nu een muizenplaag waar je maar niet vanaf komt? Twijfel niet langer en bel of mail jouw lokale bestrijder!

https://beestjeskwijt.be/

Een verstopte douche? Hulp is dichtbij

Je staat heerlijk warm onder de douche. Nadat je klaar bent met douchen stap je uit je douche en kijk je verbaasd om je heen. De hele badkamer staat blank! Je kijkt terug naar je douche en je ziet dat je doucheputje geen water meer afvoert. Na een uurtje dweilen is het probleem opgelost, maar wat nu verder? Er staan veel tips op het internet om je douchte te ontstoppen. Ook vind je veel bedrijven die jouw douche wel willen komen ontstoppen. Wat is het slimste?

Oorzaken van een verstopte douche

We gebruiken de douche in ons huis of bedrijf vaak dagelijks. Net als bij iedere afvoer verhoogt dit de kans op een verstopping. Wat de kans op een verstopping in de douche nog groter maakt is de grote hoeveelheid haar en zeepresten die in de afvoer van de douche kunnen komen. Deze materialen kleven snel aan elkaar in de leidingen. Dit kan nare verstoppingen met zich meebrengen. Natuurlijk zijn er ook andere oorzaken die zorgen voor douche verstoppingen. Zo kan een verzakt of gebroken riool ook voor verstoppingen zorgen. Dit brengt een hoop meer onderhoud met zich mee.

Zelf je douche ontstoppen

Na even op het internet gesurft te hebben wil je waarschijnlijk eerst zelf gaan proberen om je douche te ontstoppen. Misschien heb je gelezen over het reinigen met soda en heet water? Of heb je onder je gootsteen nog een pak HG ontstopper staan.? Of toch die oude ontstopper gebruiken die in de schuur staat? Je eigen douche ontstoppen met soda en heet water of een ontstopper kan bij ondiepe verstoppingen werken. Probeer dit ook zeker zelf te doen. Ontstop je douche alleen niet met chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn namelijk schadelijk voor je leidingen en het milieu. Kom je er nu zelf toch niet uit? Bel dan een rioolspecialist van Rioolprobleem Kwijt

Douche ontstoppen door een rioolexpert

Je douche is verstopt en je krijgt dit zelf niet opgelost? Dit is helemaal niet gek. Douche verstoppingen kunnen namelijk erg hardnekkig zijn en moeilijk op te lossen zijn zonder de juiste middelen. Gelukkig hebben we bij Rioolprobleem Kwijt een groot netwerk van rioolspecialisten door heel België. De rioolspecialisten hebben stuk voor stuk jaren ervaring met het ontstoppen van verschillende afvoeren waaronder de douche afvoer. Zit je dus met een verstopte douche en wil je weer gewoon rustig kunnen douchen? Bel of mail jouw lokale vakman en maak een afspraak!

 

https://rioolprobleemkwijt.be/

Ballonvaart Sint-Niklaas brengt C-Air je tot op ongekende hoogtes

Ballonvaart met C-Air vanuit Sint-Niklaas. C-Air ballonvaart Sint-Niklaas is een firma die gebaseerd is in de wereld ballonstad. Wij varen niet uitsluitend hier maar doen ook vluchten vertrekkend vanuit Antwerpen, West-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant…

Ballonvaart cadeaubon

Je kan bij ons een ballonvaart boeken als cadeaubon. Als het gaat om de perfecte vlieggeschenkervaring, is een heteluchtballonvaart het ideale cadeau voor die speciale persoon in je leven.

Of u nu op zoek bent naar verjaardagscadeaus, verjaardagscadeaus, ideeën voor kerstcadeaus of ideeën voor huwelijkscadeaus of huwelijksaanzoek maak hun dag nog specialer met een cadeau vna C-Air. Cadeaubonnen kunnen gekocht worden door eenvoudig het boekingsformulier in te vullen.  Zodra u de boeking heeft gedaan, sturen we u een cadeaubon op via de post of via mail. bonnen zijn geldig voor één jaar vanaf de datum van uitgifte.

C-Air ballonvaart

We besparen geen kosten bij de aankoop van onze ballonnen om C-Air te exploiteren. We werken samen met twee van ‘s werelds meest prestigieuze ballonfabrikanten. Onze manden zijn ontworpen voor VIP-gebruik en onze firma is voorzien van de nieuwste EASA ontwerp- en veiligheidsfuncties.

Al onze piloten en grondpersoneel zijn volledig gekwalificeerd en zeer ervaren. David Spildooren heeft reeds al meer dan 15 jaar ervaring in ballonvaren en is tevens reeds Belgisch kampioen ballonvaren geworden.

We zijn er trots op het beste veiligheidsrecord te behouden in 3 jaar vliegen over Sint-Niklaas.

De ballonvlucht

We vervoeren de minste passagiers per ballon, wat zorgt voor een comfortabele ballonvaart in Sint-Niklaas.

De meerderheid van onze vluchten volgt een mooier route en onze vliegtijd is langer dan die van andere ballonvaart bedrijven in het gebied.  Wij streven steeds naar een ballonvaart van minimum 1 uur varen. We vliegen niet altijd op dezelfde hoogte, wat ervoor zorgt dat we laag varen en ook doorklimmen naar een hoogte van minimum 1000 meter.

Een persoonlijk vluchtcertificaat wordt na de landing aan elke passagier aangeboden. We zijn de eerste die deze traditie in Sint-Niklaas heeft geïntroduceerd. Alsook krijgen al onze passagiers een originele ballondoop op het einde van iedere vaart.

Wij zorgen voor een eerlijke en professionele service en een unieke ballonvaart.

Geen valse verklaringen; verborgen kosten; extra kosten, belastingen of heffingen. Al onze prijzen zijn inclusief belastingen en toeslagen.

Als de vlucht wordt geannuleerd vanwege het weer, zijn er voor u geen kosten, maar spreken we gewoon een nieuwe datum met jullie af.

http://www.cair-ballonvaart.be

Is een AED toegankelijk voor openbare instellingen?

 

Het aanschaffen van een AED kost over het algemeen tussen de € 1000 en € 2000. Afhankelijk van onderhoud en vervangingskosten voor de batterijen en de elektroden kan het ene apparaat duurde uitvallen dan een apparaat met een lagere aanschafprijs. Omdat de batterijen eens in de vier jaar vervangen moeten worden, en de elektroden wat sneller, is het een goed idee een onderhoudsplan op te maken.

Een paar voorbeelden;

Dit is wat de AED Plus defibrillator onderscheidt: de kast geeft een hoge bescherming tegen stof en water. Het apparaat is uitgerust met een metronoom. De elektroden hebben een langere levensduur en het apparaat heeft reanimatie-terugkoppeling. Exclusief BTW kost dit apparaat € 1.349,00.

De Philips Heartstart HS1 heeft de volgende voordelen; het is eenvoudig te gebruiken en heeft een informatietoets. Met 1.5 kg is het bijzonder licht. Het bedrijf stelt bovendien een trainingsapparaat beschikbaar zodat het personeel kan leren omgaan met het apparaat. Het kost exclusief BTW, € 1.049,00.

De DefiSign LIFE is vooral eenvoudig te gebruiken. Het bedrijf geeft 10 jaar garantie op het apparaat. De handleiding is gesteld in meerdere talen. excl. BTW, € 1.049,00.

Als laatste voorbeeld de Heartsine 360P is een zeer overzichtelijk apparaat met acht jaar garantie. Ook dit apparaat is extra beschermd tegen stof en vocht. Dat maakt het heel goed inzetbaar op de werkvloer van diverse soorten bedrijven. Exclusief BTW kost het € 1.199,00.

Dit zijn prijzen voor de aanschaf van het apparaat. De meeste producenten bieden een redelijk goedkoop onderhoudsplan. Het verdient aanbeveling u hiervoor in te schrijven.

 

Inspiratie voor in de kinderkamer

5 tips voor een praktische en stijlvolle kinderkamer

De slaapkamer is dé ruimte in huis waar mensen zich het veiligst voelen en aan het eind van een drukke dag echt tot rust komen. Alhoewel het bed natuurlijk het belangrijkst is voor de nachtrust mag het ook niet ontbreken aan gezelligheid, sfeer en een praktische indeling. Een kamer waar uw kind zich comfortabel en veilig voelt is erg belangrijk voor een optimale ontwikkeling. Nu hoor ik u al denken: hoe zorg ik er dan voor dat de kinderkamer aan deze eisen voldoet? Ik ben namelijk helemaal niet creatief! Geen stress, wij hebben voor u een artikel geschreven met vier leuke en handige tips over kinderkamer inspiratie en meer!

Tip 1: Een goed bed

Een goed bed voor uw kind is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat hij of zij een goede nachtrust heeft. Voldoende slaap is voor kinderen (eigenlijk voor iedereen) erg belangrijk aangezien dit een belangrijk onderdeel is om goed te kunnen functioneren. Naast een plek om te slapen is het bed ook echt een veilige plek voor een kind. Zorg er daarom voor dat hij of zij zich er echt thuis voelt.

Naast een goede werking is het ook leuk om een beetje creatief te zijn met het design, kies bijvoorbeeld voor een stoer autobed voor jongens of een echt prinsessenbed voor meisjes.

Tip 2: Kies voor praktische meubels

Naast het feit dat de meubels in uw kinderkamer vooral leuk moeten zijn, is het ook erg handig als deze hiernaast ook praktisch zijn. Zo is het bijvoorbeeld erg fijn als een commode voldoende opbergruimte heeft voor spulletjes zoals luiers, kleertjes, spenen enzovoort. Enkel naar het design van meubels kijken zal u dus weinig geluk opleveren. Een andere leuke tip is het aanschaffen van een kleine ligbank voor kinderen, u heeft dan gelijk een extra slaapplek voor het geval er een vriendje of vriendinnetje wil blijven logeren.

Tip 3: Let goed op de interesses van uw kind

De interesses van de meeste kinderen veranderen vaak en snel, het ene moment houden ze van Spiderman en het andere moment van Batman. Het is daarom belangrijk om goed te weten waar uw kind van houdt zodat u het thema van de kinderkamer hierop aan kunt passen. Veel producten zoals bedden, kasten en andere meubels voor kinderen zijn verkrijgbaar in veel verschillende thema’s.

Denk bijvoorbeeld aan een Disneykamer voor meisjes of een voetbalkamer voor jongens.

Tip 4: Wees creatief met het opbergen van spullen

Mocht u weinig ruimte hebben in een kinderkamer, dan is het handig om te zorgen voor plekken die dienstdoen als bijvoorbeeld meubel en opbergplek. Zo kunt u bijvoorbeeld veel spullen opbergen onder het bed van uw kind. Een andere leuke tip is het installeren van wandhaken zodat u ook aan de muur ruimte hebt om bijvoorbeeld kleding of speelgoed op te hangen.

Hulp bij het inrichten

Mocht u nou na het lezen van dit artikel nog steeds niet geïnspireerd zijn dan moet u zich geen zorgen maken. Niet iedereen vindt inrichten leuk of is even creatief. Gelukkig biedt Emob hiervoor een oplossing door het aanbieden van complete kinderkamers in veel verschillende stijlen en indelingen!

https://www.emob.be/