De telefoonnummers van jouw favoriete webshops op een rij

Zalando bellen vast iets dat jij regelmatig doet. Maar ja, die telefoonnummers van klantenservices zijn zo moeilijk te onthouden. Daar hebben wij iets op gevonden! Klantenservicetelefoon beheert een database van klantenservicenummers én belangrijke bedrijfsgegevens. Kijken we naar Zalando dan kun je lezen wanneer de firma is opgericht, door wie en in welke landen er vestigingen zijn. We vertellen ook wat je er allemaal kunt kopen en via welke social media Zalando te volgen is. De welkomstboodschap hebben we uitgeschreven en hierdoor weet je dat je je bestelnummer bij de hand moet hebben.

Doordeweeks heb je Otto zo te pakken!

Op maandag tot en met vrijdag kun je Otto bellen tussen 08.00 en 21.00 uur. Zaterdag zijn de medewerkers van 09.00 tot 17.00 uur te bereiken. En zijn allerlei redenen om Otto te bellen. Je hebt een vraag over de nieuwe collectie. Er klopt iets niet op de factuur die je hebt ontvangen. Of je wilt weten wanneer je je bestelling kunt verwachten. De eerste woorden die je hoort als je de klantenservice van Otto belt, zijn de volgende. “Welkom bij Otto. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u een keuze te maken. 1 Wilt u bestellen of retourneren. 2 Voor uw overige vragen.” Een gesprek kost 60 eurocent. De gebruikelijke belkosten zijn niet inbegrepen. Tot slot wat leuke feitjes over Otto. Aanvankelijk was het een postorderbedrijf dat een paar keer per jaar een dikke catalogus huis aan huis verspreidde. Anno nu beschikt Otto over een overzichtelijke website. Het assortiment is gerangschikt in rubrieken als multimedia, huishoudelijk, tuin & klussen. En natuurlijk kleding en badmode.

Voor meer info : bezoek de site

Windows server 2016 trainingen

Op 12 oktober 2016 is er dan eindelijk een nieuwe versie van het bekende besturingssysteem voor zakelijk gebruik Windows Server gelanceerd “Microsoft Windows Server 2016”. Dit besturingssysteem is met deze versie verder vernieuwd op het gebied van de laatste beveiligingsopties, snelheid en beschikbaarheid. De software is nu nog betrouwbaarder geworden en veel bedrijven kunnen nu migreren vanuit de vorige versies. Maar natuurlijk is het belangrijk dat hier ook de juiste kennis voor wordt ingezet. Kennis die natuurlijk moet worden opgedaan door training voor consultants en beheerders in het werkgebied van datacenters en of systeembeheer.

 

De verschillende trainingsvormen

Om daadwerkelijk de benodigde kennis voor Windows Server 2016 eigen te maken is het belangrijk om een keuze te maken voor de juiste leervorm. Veel consultants zullen hun certificaten willen behalen om actuele kennis ook direct bij te kunnen werken. Het kan dan handig zijn om een upgrade cursus als de MOC20743 te gaan volgen om hierna met het examen 70-743 af te sluiten. Ook kan met bijvoorbeeld de bootcamp training van 3 dagen in versneld tempo met zelfstudie alle nieuwe onderwerpen voor Windows Server 2016 worden getraind. Wanneer er voor het eerst wordt gestart met Windows Server is het verstandiger alle individuele trainingen te volgen en per onderdeel ook daadwerkelijk te certificeren. De examens 740, 741 en 742 moeten hiervoor individueel behaald worden.

 

Waar kun je deze trainingen volgen?

Wanneer je een professionele begeleiding wilt ontvangen en of hierbij naast het cursusmateriaal ook optimaal getraind wilt worden is het verstandig de trainingen en examens bij Tailor iT Training te volgen. Naast verschillende landelijke opleidingslocaties zijn alle trainers voor hun vakgebied gediplomeerd. Nog belangrijker is de praktische kennis die hierbij komt kijken. Ook is het mogelijk een training op maat aan te vragen en voorziet deze opleider in een uitstekende nazorg.  

Voor meer info : bezoek de site